اخبار روز فناوری ایران به همت شرکت دانش بنیان ایرانی ربات پرستار ایرانی در پایان سال جاری ساخته شده و در آینده ای نزدیک وارد بازار می گردد.

ربات پرستار
بنا بر گزارش های و اخبار فناوری این شرکت دانش بنیان توانست با توجه بر دانش فنی متخصصان خود اقدام به طراحی و ساخت ربات پرستار ایرانی و بومی نموده است که می تواند جایگزینی مناسب در بخش ها خطرناک عفونی باشد
مهندس علی قره خانی در ادامه این خبر اعلام کرد که این شرکت دانش بنیان سال هاست در زمینه ساخت ربات های مختلف مشغول بوده و با وجود نیاز کشور به خصوص در شرایط کنونی و شیوع ویروس کرونا یا کووید ۱۹ برای جلوگیری از شیوع و درمان ویروس کرونا و برای جلوگیری از به خطر افتادن جان کادر پزشکی اقدام به طراحی و ساخت ربات ایرانی نموده اند.
مدیر فنی این شرکت با اشاره به این که با توجه به استفاده از ربات ایرانی در بیمارستان ها به خصوص بخش عفونی و مخصوص ویروس کرونا باعث کاهش حدود ۶۰ درصدی ارتباط بین بیمار و پرستار می شود
وی در ادامه اخبار روز فناوری ایران اعلام کرد که مرجله طراحی ربات ایرانی به پایان رسیده و وارد فاز جدید ساخت ربات و آموزش ساخت ربات شده اند که با توجه به پیش بینی ها تا پایان سال جاری نمونه اولیه ساخته و آماده تست در بیمارستان ها می باشد.
قره خانی مدیر فنی شرکت دانش بنیان با اشاره به عملکرد این ربات در زمینه اخبار روز فناوری ایران افزود که این ربات از راه دور کنترل می شود و می تواند به پرستاران در دادن غذا و کنترل علائم حیاتی و علائم بیماری کرونا مانند دمای بدن بیمار ضربان قلب بیمار، میزان اکسیژن خون و اندازه گیری آن به پرستاران کمک کرده و به صورت آنلاین به کاربر خود منتقل کند.
او همچنین با بیان این خبر که این ربات باعث می شود تا ارتباط بین پرستار و بیمار به حداقل برسد بیان داشت که ربات پرستار قادر است تا تا بین پرستار و بیمار ارتباط آنلاین برقرار نماید و منعکس کننده سئوالات پرستار و جواب بیمار برای پرستار به صورت آنلاین باشد که یکی از مزیت های این ربات می باشد.
مهندس قره قانی اشاره کردند که این ربات ها به طور متوسط می توانند از ۸ تا ۱۰ بیمار را در یک روز کاری پشتیبانی کرده و قادر هستند تا جایگزین ۳ تا ۴ پرستار گردند.
وی در پاسخ سئوال اخبار روز فناوری ایران که آیا نمون خارجی این ربات وجود دارد افزود، که این ربات پرستار نمونه خارجی دارد و نمونه ایرانی آن کامل تر بوده چرا که نمونه های خارجی آن قادر به وضعیت کنترلی بیمار نبوده و فقط وظیفه غذا دادن به بیمار را بر عهده دارد
او با اشاره به این نکته که کاربرد های ربات پرستار فقط مربوط به شرایط کرونا و شیوع و درمان کرونا در کشور نبوده و در آینده نیز میتواند در غیر این شرایط فعلی در بخش های عفونی بیمارستان ها قرار گیرد.
وی درخصوص بازار کار این ربات پرستار افزود در حال حاضر با قرارداد های برای تولید و فروش این ربات ها بسته شده است. لازم به ذکر است که دیگر ربات های تولید شده در این شرکت دانش بنیان در زمینه پزشکی و توانبخشی عبارت است از بازو، مچ و پا که تا به حال مشغول به طراحی و تولید آن بوده است.
پیش تر از این نیز یک ربات پرستار به همت متخصصان ایرانی در اردبیل ساخته شده است.
تیم آموزشی داده پردازی گیلان نوین
کد خبر : N98148